Revolutionizing how things are made. 3D Makers Zone biedt infrastructuur, kennis, ervaring, netwerken, lopende projecten en kennis over toepassing in productieprocessen van 3D-printing, Internet of Things, robotisering, wearables en Big Data. 

De 3D Makers Zone is een plek waar niet alleen gepraat wordt over innovatie, maar direct ook onderzoek gedaan wordt en prototypes gemaakt worden. Binnen één dag heeft je bedrijf gegarandeerd tien ideeën voor nieuwe business cases die het potentieel hebben om tot radicale groei te leiden.

3D-printing, robotisering, Internet of Things, wearables en Big Data leveren allemaal enorme mogelijkheden, maar bij de 3D Makers Zone leren ze je hoe je ze toepast in je productieprocessen. Waar het helemaal interessant wordt, is in de combinatie van deze nieuwe productietechnologieën. Dit levert radicale veranderingen op en als je weet hoe je ze voor je laat werken, levert dit gigantische concurrentievoordelen op.

Twee weten meer dan één. Dat geldt zeker in de 3D Makers Zone waar in open innovatie geprofiteerd kan worden van de kennis en ervaring van andere bedrijven en studenten van universiteiten, HBO’s en MBO’s uit de regio. Uiteraard zijn er ook klanten van de 3D Makers Zone die juist geheimhouding vragen van hun innovatiestrategie. Ook die klanten innoveren snel dankzij alle aanwezige en gedeelde kennis maar blijven zelf anoniem.

Partners, Founders, MKB: PWN, KLM, InHolland, Nova College, HvA, AkzoNobel, Deloitte, Rabobank, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Berenschot, Provincie Noord-Holland

Contactpersoon:
Maarten Verkoren
 maarten.verkoren@3dmakerszone.com

 http://www.3dmakerszone.com/
http://www.3d-printmagazine.com/delegatie-singapore-bezoekt-3d-makers-zone-nederland/
http://www.3d-printmagazine.com/kpn-en-pwn-testen-slimme-waterleiding-op-3d-makers-zone/
http://www.3d-printmagazine.com/plastic-free-rivers-makathon-in-3d-makers-zone-in-volle-gang-2/
http://www.3d-printmagazine.com/eu-delegatie-krijgt-innovatie-boost-in-3d-makers-zone/
 http://www.3d-printmagazine.com/3d-geprinte-robot-opent-handelsdag-aex/
http://www.3d-printmagazine.com/studenten-nova-college-ontwikkelen-3d-geprinte-inspectievis-voor-pwn/

Bekijk hier het YouTube-kanaal van 3D Makers Zone en abonneer je op de 3D Makers Zone nieuwsbrief.

 

Partners