Ken of ben jij een student die naar een smart minor op zoek is? Mis deze informatie dan niet!

Ligt jouw interesse bij nieuwe technologie, het ontdekken van kansen en het toepassen van innovaties? Ben of ken jij een student die een steentje wil bijdragen aan BV Nederland 4.0? Dan is Smart Industry bij de HAN DE minor voor jou! Smart Industry (een samenwerking van overheid, het bedrijfsleven, TNO en hogescholen) heeft als ambitie dat Nederland in 2021 het meest flexibele en het beste digitaal verbonden productienetwerk van Europa heeft.

Steeds meer ondernemingen die een kernrol spelen in producerend Nederland, zoeken professionals die kunnen helpen met het slimmer en flexibeler maken van hun bedrijfsvoering. Hiervoor zoeken zij starters die kennis en kunde hebben op het gebied van technologie, ICT en bedrijfskunde, zodat technologieën op het gebied van Robotics, Data Analytics, Machine Learning, enz. vertaald worden van innovatie naar daadwerkelijke economische en maatschappelijke waarde.

De minor Smart Industry bij de HAN geeft studenten de tools en de kennis over deze nieuwe technologieën en bedrijfskundige toepassingen en laat je kennis maken met bedrijven die zich SMART ontwikkelen. Kortom, bereid je voor op de toekomst en schrijf je hier in.

Don’t wait, be SMART!