26 oktober 2018: Verslag WCM Jaarevent 2018: Factor Vrouw

Op 9 oktober vond het drukbezochte WCM Jaarevent Factor Vrouw plaats in CitySense Utrecht. Dagvoorzitter en stand-up comedian Cindy Pieterse heette de 130 bezoekers van harte welkom uit naam van World Class Maintenance, waarna 12 topsprekers uit overheid en industrie vertelden over hun vakkennis, nieuwe technologieën en de kansen vanuit hun eigen sector en eigen vraagstuk. Ineke Dezentjé Hamming-Bleumink, voorzitter FME en Smart Industry, opende het jaarevent met een welkomstboodschap over de waarde van Smart Maintenance voor de Nederlandse Infrastructuur.

WCM koos dit jaar voor het congresthema Factor Vrouw, omdat “Human Capital” één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste asset van bedrijven en industrie is. Een algemeen uitgangspunt is dat een divers samengesteld personeelsbestand, op diverse vakgebieden op verschillende niveaus, zorgt voor een verrijking van de werkomgeving met als resultaat een krachtige, duurzame en flexibele organisatie.

Bekijk hier het volledige verslag met foto’s.