8 november 2018: Follow-up economische missie Duitsland op 10 en 11 december

Van 9-12 oktober reisde een Nederlandse Smart Industry delegatie af naar Duitsland in het teken van de economische missie naar de deelstaten Saarland en Rijnland-Palts.  De delegatie bestond uit ondernemers, Smart Industry Hubs en Fieldlabs alsook kennisinstellingen die allen interesse hebben in zaken willen doen in Duitsland, het uitbreiden van huidige contacten met Duitse ondernemers en een innovatieve samenwerking willen aangaan in Duitsland. Ook was er veel ruimte voor kennisuitwisseling en inspiratie.

Op 10 en 11 december reist Smart Industry opnieuw af naar Kaiserslautern en Saarbrücken in het kader van een follow-up missie. Mocht je als bedrijf/partij geïnteresseerd zijn om door te praten over samenwerking met de betreffende partijen in Duitsland, stuur dan een mail naar info@smartindustry.nl.