21 december 2018: Niederlande Nachrichten: de resultaten tot nu toe

Op 11 oktober is het nieuwe Duitstalige platform Niederlande Nachrichten tijdens de economische missie in Duitsland gelanceerd. Smart Industry is partner van Niederlande Nachrichten en biedt bedrijven die aangesloten zijn bij Smart Industry de mogelijkheid om uw interessante ontwikkelen en innovaties te delen met het Duitse mkb. Afgelopen maand zijn de eerste resultaten van het Duitstalige platform bekendgemaakt. Op 22 november waren er al 25 verhalen geschreven en gedeeld op de website en social media. Het verhaal over de Hannover Messe kreeg hierin de meeste views. Met dit onderwerp zal Niederlande Nachrichten de aankomende tijd veel meer gaan doen.

Ook hebben tot aan 22 november vier bedrijven een artikel ingestuurd. BeTech kreeg door plaatsing van hun Duitse artikel direct twee aanvragen voor meer informatie binnen. Dat is mooi meegenomen!

Naast de website worden de berichten van Niederlande Nachrichten ook op social media gedeeld. Op dit moment volgen populaire accounts van Der Tagesspiegel, Volkswagen Trucks en het instituut CISPA het platform al. Ook worden artikelen regelmatig door Duitse bedrijven/instituten gedeeld.

Ook meedoen?
Bent u na deze resultaten nieuwsgierig geworden en zou u ook een artikel willen insturen? Stuur dan een email naar redactie@niederlandenachrichten.de. Zij sturen u dan een instructie toe. Ook vragen zij om fotomateriaal waarvan u de rechten bezit of welke rechtenvrij is. Bent u aangesloten bij Smart Industry bijvoorbeeld als Fieldlab of ambassadeur? Dan zijn er geen kosten verbonden aan een publicatie.

Meer informatie
Neem contact op met Derk Marseille, manager partnerships bij Niederlande Nachrichten via derk@tothem.co of +49 174 174 1771.