21 december 2018: Sluit aan bij het Smart Industry Paviljoen Hannover Messe 2019

Op de Hannover Messe 2019 presenteren bedrijven, organisaties en kennisinstellingen vanuit de Holland High Tech sector, IT en Smart Industry zich door middel van het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen. Als Nederlands collectief laten we zien dat bij technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat, Nederland de juiste partner is. Smart Industry en ICT in Nederland zijn belangrijke cross-sectorale thema’s voor ondernemers in de hightech industrie wereldwijd.

Het doel is Nederland positioneren, direct businesscontacten leggen en leads ophalen en netwerk (nationaal en internationaal) vergroten. Dit doen we door middel van een uitgebreid inhoudelijk programma met dag-programmering per paviljoen, netwerkactiviteiten en matchmaking.

Ons Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering voor ontvangst van de gasten. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten.

Wil jij jouw bedrijf ook presenteren op de Hannover Messe? Sluit je dan aan bij het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen in hal 8. We nemen de organisatie voor je uit handen en je profiteert als deelnemer van de collectieve uitstraling.

Klik hier voor meer informatie.