12 april 2019: Brits-Nederlands matchmakingevent op gebied van AI en robotica

Op 10, 11 en 12 april aanstaande zal een delegatie van twintig Britse bedrijven op het gebied van artificial intelligence en robotica een bezoek brengen aan de regio’s Delft, Twente en Eindhoven. Dit bezoek wordt georganiseerd door het Britse Innovatie Agentschap Innovate UK in samenwerking met de Innovatie Attach√© van de Nederlandse Ambassade in Londen, Holland Robotics en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Doel van dit bezoek is het zoeken naar nieuwe samenwerkingen met Nederlandse innovatieve robotica- en AI-bedrijven en kennisinstellingen.

Als onderdeel van dit bezoek organiseren wij op 12 april op de High Tech Campus in Eindhoven een matchmaking evenement. Wij nodigen Nederlandse bedrijven hiervoor uit om samenwerkingsmogelijkheden met de Britse bedrijven te bespreken tijdens vooraf geboekte afspraken.

De deelnemende Britse bedrijven zijn onder andere actief op de volgende applicatiegebieden binnen artificial intelligence en robotics:

  • Health: healthy living, healthy aging, robotic & AI assistance
  • Autonomous planning and control systems: extreme & dynamic environments, logistics, navigation, edge-computing
  • Human-AI & Robot interaction: robotic systems, skills transfer, collaborative systems, high skill environment, conversational AI

Klik hier voor meer informatie over het event en om u aan te melden.