28 mei 2019: Matchmaking event Smart Industry en Industrie 4.0

In het kader van de komende twee Eurostars Calls, organiseren Service Public de Wallonie-Recherche, NCP Wallonie en het Enterprise Europe Network op 28 mei 2019 een matchmaking-evenement voor het MKB en kennisinstellingen geïnteresseerd in smart industry of industrie 4.0 in Luik, België.

Waarom deelnemen?

  • Ontvang de meest recente informatie over subsidiemogelijkheden
  • Presenteer uw projectideeën, uw organisatie en technische knowhow in de pitching sessie
  • Maak contact met bedrijven en kennisinstellingen in deze sector en bespreek samenwerkingsmogelijkheden

Eurostars is een Europees innovatie- en financieringsprogramma en een initiatief van EUREKA en de Europese Commissie. Het is vergelijkbaar met de MIT en het SME-instrument. Eurostars geeft projecten financiële ondersteuning via de nationale overheid van ieder deelnemend land. Het subsidiebedrag hangt af van de projectactiviteiten, de aard van de deelnemers en het land waarin men gevestigd is. Eurostars helpt (kleine) bedrijven om marktgerichte technologische ontwikkeling uit te voeren. Eurostars wil de time-to-market van deze nieuwe technologieën verkorten en de technische risico’s verkleinen. Kleine bedrijven kunnen zich daardoor sneller ontwikkelen en groeien. Ook andere organisaties kunnen, onder voorwaarden, deelnemen aan Eurostars-projecten.

Voor wie?
Midden en klein bedrijf die actief zijn op of interesse hebben in Smart Industry / Industry 4.0.

Meer informatie
Heeft u vragen over het event? Neem dan contact op met Nils Haarman van RVO via nils.haarman@rvo.nl of 06 – 21 83 94 57.

Klik hier voor meer informatie over het event en om u aan te melden.