Opening Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics

We nodigen u graag uit voor de officiële lancering van het Smart Industry Fieldlab Advanced Manufacturing Logistic (AML) op woensdag 8 mei van 15:00 – 18:00 in Eindhoven. Het doel van dit Fieldlab is om de operationele prestaties van hightech productieclusters te verbeteren door de ontwikkeling van een 24/7 logistiek systeem van gedeelde opslag en verkeer, slimme automatisering en robotica. Het intelligente systeem, dat zal worden ingezet op Brainport Industries Campus (BIC) en zal worden toegepast op andere hightechclusters, biedt een breed scala aan functionaliteiten, zoals geautomatiseerd transport en opslag van materialen, retouren en eindproducten, waardoor continue productieprocessen mogelijk zijn.

Om dit logistieke systeem te ontwikkelen, moeten de partners van AML een live testomgeving opzetten op de BIC in Eindhoven, waar de principes van het systeem worden vastgesteld en verdere ontwikkeling plaatsvindt. Deze testomgeving is nu in gebruik.

AML ontving onlangs ook de officiële Smart Industry Fieldlab-status, waarmee het Fieldlab toegang heeft tot het uitgebreide Smart Industry-netwerk. Beide mijlpalen vragen om een feest.

Programma
15:00 – 15:30 Welkom en registratie
15:30 – 15:40 Introductie door projectleider Erik Vermeulen
15:40 – 16:00 Keynote door Egbert-Jan Sol, directeur Smart Industry programmabureau
16:00 – 16:30 Ronde tafel discussie over de volgende onderwerpen:
– Supply Chain Orchestration
– Simulation
– IT connectivity & integration
– Mobile Robots
– Partnering with AML
16:30 – 16:50 Officiële lancering van de testomgeving
16:50 – 18:00 Borrel en netwerken

Klik hier om u aan te melden.