Cross-border Event Digital Industry

Hoe kunnen Nederlandse bedrijven ervoor zorgen dat ze in de pas blijven met grote multinationals uit China of de VS? Samenwerking met Duitsland met haar gigantische maakindustrie is een voor de hand liggende stap. Belangrijke stakeholders aan Nederlandse en Duitse zijde komen bij het Cross-border Event Digital Industry bij elkaar om concreet aan de slag te gaan om de digitalisering in de industrie versneld door te voeren. Wilt u meewerken om een visie te ontwikkelen op de Europese industrie van de toekomst? Heeft u de Duitse maakindustrie iets te bieden? Wilt u Duitse potentiële samenwerkingspartners uit het bedrijfsleven en de wetenschap ontmoeten?

Na de economische missie onder leiding van Zijne Majesteit Willem-Alexander en Hare Majesteit Máxima aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland afgelopen oktober, komt er nu van 24 t/m 26 september een Duitse delegatie naar Nederland. Deze zal ook bij het Cross-border event digital industry aanwezig zijn. Hoofdthema’s van het event zijn: smart factory, cybersecurity, data risk protection en digitalisering in de industrie.

Voorafgaand aan het programma kunt u deelnemen aan een bezichtigingsprogramma op de Brainport Industries Campus met onder andere een bezoek aan het Cyber Weerbaarheidscentrum en het Data Value Center.

Programma en aanmelden