18 september 2019: Laat de Duitse markt kennis maken met uw bedrijf!

Het nieuwe Duitstalige platform Niederlande Nachrichten is vorig jaar oktober tijdens de economische missie in Duitsland gelanceerd. Smart Industry is partner van Niederlande Nachrichten en biedt bedrijven die aangesloten zijn bij Smart Industry de mogelijkheid om interessante ontwikkelen en innovaties te delen met het Duitse mkb. Zo kunt u namelijk kosteloos artikelen bij de redactie van Niederlande Nachrichten aanleveren (in het Nederlands) en vertalen ze vanuit Duitsland uw teksten. De artikelen worden op de website, social media en in de nieuwsbrief gepubliceerd.

Na plaatsing worden Duitse media- en brancheorganisaties benaderd die beschikken over eigen nicheplatformen die behoefte hebben aan kwalitatief hoogwaardige content over de Nederlandse industrie. Voorbeelden hiervan zijn industrie.de of elektrotechnik.de. Gaat u een event in Duitsland bezoeken? Dan helpt deze zichtbaarheid in Duitsland enorm.

Meedoen
Stuur een email naar redactie@niederlandenachrichten.de. Zij sturen u dan een instructie toe. Ook vragen zij om fotomateriaal waarvan u de rechten bezit of welke rechtenvrij is. Bent u aangesloten bij Smart Industry, bijvoorbeeld als Fieldlab of ambassadeur? Dan zijn er geen kosten verbonden aan een publicatie.

Meer informatie
Neem contact op met Derk Marseille, manager partnerships bij Niederlande Nachrichten via derk@tothem.co of +49 174 174 1771.

Blijf op de hoogte
Wilt u Niederlande Nachrichten volgen? Klik dan op onderstaande links:
Twitter
Facebook
LinkedIn
Nieuwsbrief