WCM Jaarevent 8 oktober 2019

Het WCM Jaarevent over ‘De positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie’ vindt dit jaar plaats op dinsdag 8 oktober van 13:00 tot 19:00 uur.

Nieuwe kijk op de energietransitie
Duurzaamheid en energietransitie staan overal volop in de schijnwerpers, maar de positieve impact van Onderhoud op de Energietransitie nog niet of nauwelijks. World Class Maintenance geeft met het komende WCM Jaarevent een heel andere kijk op de energietransitie door juist dit onderwerp te belichten.

Onderhoud en energietransitie: verdiep je kennis en praat mee op 8 oktober

 • Keynote sprekers
  Ineke Dezentjé Hamming-Bleumink, voorzitter FME
  Jacolien Eijer-de Jong, directeur Koninklijke NLingenieurs
  René Peters, Business Director Gas Technology bij TNO en programmamanager bij North Sea Energy
  Michiel van den Berg, Managing Director Heat and Industrials Eneco
 • Casepresentaties
  Twee Young WCM-teams brengen hun cases Smart maintenance en de energietransitie voor het voetlicht. NS en TATA Steel hebben de Young WCM-ers tijdens een bedrijfsbezoek ideeën laten opdoen om te onderzoeken. Voor beide cases stellen de teams conclusies en aanbevelingen op. Het publiek kan hen daarover vragen stellen.
 • Inspiratiesessies
  Gebouwde Omgeving | Smart bouwen en inzetten op een hybride energievoorziening: Rik van Berkel, Cluster Manager Built Environment FME
  Efficiency binnenvaart: Koen van der Mijle, IoT analyst MoorInsight Group
 • Presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter André van der Zee tekent voor de unieke sfeer van het WCM Jaarevent.

Klik hier voor meer informatie en schrijf u in.