Nederland Maakt: Hét keten-event voor ondernemers in de maakindustrie

De eerste editie van Nederland Maakt vindt plaats op woensdag 2 oktober van 14:00 – 21:00 uur. Het event verbindt organisaties en ondernemers (leveranciers, fabrikanten en producenten) uit de Nederlandse maakindustrie. Toekomstbestendigheid, inspiratie en motivatie staan centraal. Daarnaast draait het om de thema’s mens, data en technologie. Tijdens dit event krijgt u antwoorden op prangende vragen als: Waar liggen nieuwe kansen? Hoe kom ik tot nieuwe oplossingen? Waar kan, of nee ‘moet’ ik direct mee aan de slag om bij te blijven in deze snel veranderende maatschappij? Hoe kunnen we als ketenpartners daarin samenwerken? Verrassende sprekers laten u met een nieuwe blik naar uw eigen onderneming kijken. Naast motivatie en praktische handvatten biedt Nederland Maakt ruime gelegenheid om uw netwerk in de keten te verbreden en te versterken. Kansen op nieuwe business dus!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden