Cadmes Event 2019

Kom op 10 oktober naar het Cadmes event in Veghel om nieuwe kennis op te doen en uw netwerk uit te breiden.

Tijdens deze editie van het Cadmes Event gaan we samen met jullie grenzen verleggen. Dat doen we in het thema Smart Industrie / Industrie 4.0, maar er komen ook andere interessante onderwerpen aan bod. De markt wordt gekenmerkt door een snelle digitale transformatie. Door het ontwikkelen van standaarden en slim gebruik van technologische ontwikkelingen, geeft het gebruik hiervan u een voorsprong op uw concurrent. Om grenzen te verleggen, te optimaliseren en te groeien moet u af en toe ook oude werkwijzen loslaten. #breakingbarriers

Maar hoe dan?
U wordt deze dag ondergedompeld in de wereld van het 3DEXPERIENCE platform. Het 3DEXPERIENCE platform is een creatie- en samenwerkingsplatform speciaal voor de maakindustrie. Het helpt u informatie te delen met iedere schakel in uw waardeketen, van engineering tot sales en van marketing tot leveranciers.  Allemaal met hetzelfde doel: het creëren van de meeste waarde voor uw eigen interne organisatie maar nog belangrijker, voor uw klant. Daarnaast bestaat de dag uit verschillende programma’s, om u de kennis te kunnen bieden die bij u past. Denk aan het Technisch programma met de bekende ‘What’s New’, het Management programma met inspirerende sprekers en extra sessies met CAM technologie.

Meld u direct aan of bekijk hier het programma.