Digital Twin Live Event

Ontdek en ervaar real time hoe u digital twin zelf in kunt zetten om processen te verbeteren.

Ervaar zelf een productiecel en haar digital twin in het Smart Production Centre in Arnhem. Hier werken bedrijven en studenten aan een innovatief project, waarbinnen ze experimenteren met digital twin technologie.

Digital Twin Live is een gezamenlijk initiatief van QING, HAN automotive research, Visual Components en Cadmes.

Tijdens deze sessie laten we u zien welke rol digital twin heeft binnen de digitalisering waarin we ons bevinden. Hoe u de digital twin technologie kunt gebruiken om een compleet nieuw proces te ontwikkelen. Door een aantal toepassingen te demonstreren naast een fysieke opstelling krijgt u unieke kijk achter de schermen van een digital twin opstelling. Direct ervaren en zien hoe u binnen de eigen onderneming deze technologie kunt gebruiken om snel inzicht te krijgen waar in het proces verbetermogelijkheden zitten.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.