Nog slimmer omgaan met real-time productiedata

Elke dag genereren je machines data. Wat doet u daarmee? Weet u wat er allemaal mogelijk is met deze data? Graag nodigen we u uit voor een kort Innius event (Innius is Smart Industry ambassadeur) waarin we u een antwoord geven op deze vraag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van ondernemers willen we u laten zien hoe eenvoudig real-time (productie)data te verwerken is en dat het direct voordelen oplevert. We bespreken hoe u Industrie 4.0 implementeert binnen uw bedrijf en ook hoe u eenvoudig veronderstelde barrières neemt. Smart Industry ambassadeur QING zal laten zien wat een Digital Twin en simulatie voor u kan betekenen. We sluiten af met een borrel, waar u collega’s uit de industrie kunt ontmoeten.

Locatie: Vonk360, Traverse 3, 3905 NL Veenendaal.
Parkeren: Op het parkeerterrein van VONK360 (Niet op het naastgelegen parkeerterrein van Detron, want het hek gaat s’avonds dicht!)
Wanneer: Woensdag 16 oktober. Inloop vanaf 15:00. Start om 15:20. Borrel vanaf 17:30

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.