Smart Industry Kickoff Jaarevents | 17 maart 2020

Op dinsdagochtend 17 maart 2020 vindt de kickoff plaats van de Smart Industry Jaarevents, rechtstreeks in het hart van ESEF Maakindustrie en TechniShow, in de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar bestaan de Smart Industry Jaarevents -naast de kickoff- uit een reeks evenementen in de regio. Hierdoor zijn er slechts 250 plekken beschikbaar voor het event op 17 maart.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u hier wel graag bij zijn? Neem contact met ons op. Alleen met een online registratie is toegang tot het event mogelijk. 

Het Smart Industry Jaarevent in een nieuw jasje

Het Smart Industry Jaarevent, in de voorgaande jaren een eenmalig evenement, zal na deze startbijeenkomst eind 21,22,23,25 september en op 2 oktober op vijf locaties in de regio’s een vervolg krijgen.


Let op: indien u een uitnodiging heeft ontvangen is het van belang dat u zich op tijd aanmeldt. Vol is vol! Het evenement is bovendien uitsluitend bij te wonen op vertoon van uw bevestiging (die wordt toegestuurd na online registratie). Vanwege TechniShow en ESEF Maakindustrie is het niet mogelijk om ter plekke alsnog toegang te krijgen. Uw toegangsbewijs voor het event geeft na afloop ook recht op entree tot beide beurzen. Wij verwachten dat de plekken snel zijn vergeven, wacht dus niet te lang met aanmelden. Geen uitnodiging ontvangen? Neem contact met ons op. 


Waarom u deze kickoff niet wilt missen

Daar waar de maakindustrie Nederland samenkomt vindt u een overvloed aan ontwikkelingen en actuele thema’s die belangrijke rol spelen binnen de industrie. Nieuwe technologie moet altijd werken en functionele oplossingen bieden. Tijdens deze kickoff vindt u praktische antwoorden op vraagstukken, inspiratie en handvatten om de volgende stap te maken in slimme productietechnologie.

Programma

  • 10.00 | Inloop
  • 10:30 | Opening Smart Industry Kickoff door Mark Beumer. Jarenlang presenteerde hij het duurzaamheidsnieuws op BNR Nieuwsradio maar nu presenteert hij de Smart Industry Jaarevents
  • 10:45 | Arnold Stokking ( Managing Director Brightside) over Green Industy the next Business Wave
  • 11:45 | Maak kennis met de Digital Twin
  • 11:55 | Hoe Smart Industry een bedrijf radicaal veranderde, de ondernemer aan het woord.
  • 12:25| Gezamenlijke lunch
  • 13.00| Bezoek aan ESEF Maakindustrie en TechniShow

TechniShow en ESEF Maakindustrie heten ook u van harte welkom!

De beursvloer is geopend van 10:00 tot 19:00 uur. Met circa 425 exposanten op TechniShow en 260 op ESEF Maakindustrie vindt u een perfecte combinatie van Make & Buy oplossingen. Vele activiteiten en bijeenkomsten zorgen ervoor dat u naar huis gaat met inspiratie en antwoorden op specifieke vraagstukken. Wilt u meer weten over de beurzen, heeft u vragen over de kickoff, de jaarevents of wilt u weten hoe u hierbij aanwezig kunt zijn? Neem contact met ons op.