Nieuwjaarsborrel HI | RAMLAB

U bent van harte welkom voor de nieuwjaarsbijeenkomst, die op 28 januari in Rotterdam georganiseerd wordt door HI en RAMLAB. HI voorzitter André Boer introduceert het HI programma voor 2020. Daarna geeft Vincent Wegener, Managing Director van RAMLAB, een interessante rondleiding waar hij u onder meer vertelt over WAAM (Wire Arc Additive Manufacturing) als snelle en hoogwaardige methode voor 3D-metaalprinten met lastechnologie. Natuurlijk is er aansluitend de gezellige borrel waar u uw netwerk een goed nieuwjaar kan wensen.

Onlangs ontving fieldlab RAMLAB de bevestiging dat er zo’n € 10 mln. Europese financiering is vrijgemaakt voor de doorontwikkeling en toepassing van hun unieke WAAM-technologie. Het project maakt het mogelijk om op industriële schaal metalen producten te printen waarvan de samenstelling en materiaaleigenschappen op iedere plek geoptimaliseerd zijn voor de toepassing. De excellente beheersing van de procescondities maakt het ook mogelijk de producten te certificeren zonder verdere testen. Deze ontwikkelingen zijn revolutionair in de metaalverwerkende industrie. 3D-printen wordt ‘the next big thing’ voor Europese mkb’s in (groot)metaal.

Programma

15:30 – 16:00 Inloop & koffie

16:00– 16:15 Welkom en overzicht HI jaarprogramma 2020 door: André Boer, General Manager KROHNE Nederland B.V.

16:15 – 17:00 RAMLAB, wat zijn de mogelijkheden en hoe kunt u hier als bedrijf gebruik van maken?

Gevolgd door rondleiding door: Vincent Wegener, Co-founder en Managing Director RAMLAB

17:00 – 18:00 Borrel en netwerken

Datum, tijd en locatie

De nieuwjaarsborrel vindt plaats op 28 januari 2020 vanaf 16:00 uur bij RAMLAB, Scheepsbouwweg 8, F6, 3089 JW Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Registeren

Uw deelname is kosteloos. Voor het evenement zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar; inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan via: info@hollandinstrumentation.nl