20 februari | Smart up or Shut down | Maarten van Gils

Smart Up or Shut Down’ is de boodschap van dr. ir. Maarten van Gils, die op donderdagmiddag 20 februari 2020 geïnstalleerd wordt als lector ‘Smart Business’, in het auditorium van de HAN-campus in Arnhem. U bent van harte uitgenodigd! Benieuwd naar de visie van deze ambitieuze lector? Meldt u zich dan hier aan!

Aangejaagd door doorbraken in de IT-technologie voltrekt de vierde industriële revolutie zich op dit moment. Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller en zorgen voor grote veranderingen in de economie. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) staat voor de uitdaging om die veranderingen niet als bedreigend te zien, maar om te zetten naar kansen!

In zijn rede geeft Maarten zijn visie op hoe het MKB die slag kan maken: hij gaat in op de digitale revolutie en de impact die al merkbaar is. Concepten als open innovatie en ecosystemen zullen de revue passeren. Maarten zal tot slot presenteren met welk onderzoek het lectoraat Smart Business, samen met studenten, ondernemers houvast wil gaan bieden bij hun digitale transitie.

• Donderdag 20 februari 2020, in de middag
• Auditorium HAN-campus
• Ruitenberglaan 31 in Arnhem

Bent u er graag bij? Dan kunt u zich hier aanmelden.

PROGRAMMA

  • 14.30 – 15.00 Ontvangst
  • 15.00 – 15.05 Welkom Gisela Albers – academiedirecteur – HAN
  • 15.05 – 15.30 Arjan Ester – directeur – Aebi Schmidt
  • 15.30 – 15.45 Kees Boele – College van Bestuur – HAN
  • 15.45 – 16.30 Rede Maarten van Gils
  • 16.30 – 16.35 Afsluiting Gisela Albers
  • 16.35 – 18.00 Receptie