8 april | Artificial Intelligence, Data Science en optimalisatie in de supply chain

Op 8 april 2020 organiseert More Optimal een Inspiration Event in samenwerking met de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Dit event gaat over Artificial Intelligence, Data Science en optimalisatie in de supply chain.
Hoe kan kunstmatige intelligentie u helpen bij het oplossen van de uitdagingen in de supply chain? Laat u inspireren tijdens dit Inspiration Event en maak kennis met de verschillende buzzwords. Leer meer over hoe en wanneer verschillende technologieën kunnen worden gebruikt en de waarde die gecreëerd kan worden.
Het programma
  • Agenda: Wim Nuijten (JADS) – ArtificiaI intelligence, data science en optimalisatie in de supply chain
  • Anko van Kreij (More Optimal) – Case studies: het creëren van waarde uit operationele data
  • Netwerkmoment

Aanmelden kan hier!