10 maart | METAV 2020 | BeNeLux & DE Networking event

40 jaar geleden presenteerde METAV zich voor het eerst op het beursterrein van Düsseldorf. Van 10 – 13 maart 2020 kunt u METAV, de internationale beurs voor technologieën binnen de metaalbewerking bezoeken, voor de 21e keer bezoeken.

Network Day Benelux
Als samenwerkingspartner van METAV nodigt Smart Industry u van harte uit voor de netwerkbijeenkomst op 10 maart. The Network Day Benelux biedt deelnemers de mogelijkheid om (nieuwe) contacten te maken met ondernemers uit de Benelux en Noord-Rijnland-Westfalen. Na ontvangst met koffie en broodjes, zullen de deelnemers worden verwelkomd door het Ministerie van Economische Zaken van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daarnaast wordt u rondgeleid en beleeft u de hoogtepunten van METAV die inzicht geven in de actuele thema’s en
technologieën van de toekomst. Aanmelden via deze link.

Bekijk de uitnodiging hier!

Nieuw op METAV 2020:

  • De beurs duurt 4 dagen in plaats van 5 dagen
  • De beurs vindt plaats in de nieuwe hal 1 en de hallen 4, 5 en 7a

Wat kunt u nog meer verwachten? Net zoals voorgaande jaren zal de beurs begeleid worden met een zeer hoogwaardig conferentie- en seminarprogramma. Tevens kunt u zich weer laten informeren op de vier verschillende area’s; Additive Manufacturing Area, Medical Area, Moulding Area en Quality Area.

Naar de website van METAV