Update: Smart Industry Kickoff Jaarevents

Op 17 maart 2020 zou de Smart Industry Kickoff Jaarevents plaatsvinden, rechtstreeks in het hart van ESEF Maakindustrie en TechniShow, in de Jaarbeurs Utrecht. In verband met het cornovirus heeft Jaarbeurs samen met de organiserende partners besloten om de beurzen te verplaatsen naar 1 t/m 4 september 2020. Dat betekent dat de Smart Industry kickoff Jaarevents, dat als startbijeenkomst fungeerde, niet in de huidige vorm zal doorgaan.

In welke vorm de kickoff gaat plaatsvinden, volgt later deze week  informatie over. 

De Smart Industry Jaarevents, in de voorgaande jaren een eenmalig evenement, zal in de laatste week van september en in de eerste week van oktober 2020 op vijf locaties in de regio’s plaats gaan vinden. Informatie hierover volgt. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.