Smart Industry fieldlab vergadert digitaal met 37 mensen

Ieder kwartaal vindt er een overleg plaats met de 45 fieldlab coördinatoren. In principe gaan we  op bezoek bij een van de fieldlabs. Nu in het tijdperk van de coronavirus en het annuleren van de Smart Industry Kickoff Jaarevents, heeft het overleg digitaal plaatsgevonden.

Het was een ervaring die wij graag met u willen delen, want u kunt het ook! Het digitale vergaderen met een grote groep (max 50) vergt enige discipline. Microfoons die aan en uit moeten staan, een strakke agenda, het wisselen van gedeelden presentaties in het scherm en deelnemers die vragen stelden via de chatbox. Al met al werkte het boven verwachting. Op deze wijze konden wij recent informatie delen omtrent de ontwikkelingen: vijf regio Smart Industy Hubs, ons nieuwe landelijk Smart Industry online Platform,  vier mogelijkheden voor subsidie voor skills programma en de ontwikkelingen van het fieldlab CAMpione en World Class Maintenance.