RTLZ Next Level – Breng jouw onderneming met behulp van data

RTLZ Next Level inspireert in samenwerking met het Data Value Center  hoe MKB-ondernemingen in de maakindustrie meerwaarde kunnen realiseren met behulp van data. Kijk a.s. zondag 17 mei om 18:00 uur en volgende week maandag 18 mei om 9:30 uur, gerealiseerd door Z in Zaken RTLZ

Peter Mertens, CEO bij leverancier van turn-key oplossing in de pharmaceutische industrie, laat ons zien hoe zijn onderneming met data meerwaarde creëert. Het ideale productieproces kan worden ingericht door eerst te beginnen met relevante data te verzamelen, ook wel datacrunching genoemd. IGS heeft daarnaast de stap van 2D naar 3D gemaakt, ook wel MBD Model Based Definition genaamd, zodat er in het productieproces veel minder menselijke fouten gemaakt worden. En voor het analyseren van risico’s brengen ze data samen in het eigen IGS kwaliteitssysteem, waardoor heel snel verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Deze 3 onderwerpen licht Peter toe in de Next Level uitzending van RTLZ.

Voor MKB ondernemers in de maakindustrie die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om meerwaarde te creëren met behulp van data: Vraag de Data Value Voucher van het DVC-SI aan.