Smart Industry Webinar | Post-corona & wat we nu al kunnen doen

Wat staat ons te wachten na corona en hoe spelen we hier het beste op in? Wij kunnen helaas niet in een glazenbol kijken, maar nadenken en anticiperen op post-corona kunnen we nu wél al! Praat mee tijdens het Smart Industry Webinar op vrijdag 26 juni.

Het webinar

Smart Industry heeft een whitpaper ontwikkelt met betrekking op het thema post-corona, daarom organiseren we op vrijdag 26 juni het Smart Industry Webinar: Post-corona & wat we nu al kunnen doen’. Tijdens dit webinar gaan we in op de robuuste waardeketens met de ambitie om dieper in de keten te kunnen plannen. Hoe passen we ons snel aan en hoe creëren we een flexibele fabriek? Wat zijn de uitdagingen van leven lang leren en welke digitale skills worden steeds belangrijker?

Programma

Vrijdag 26 juni wordt van 9:00 tot 10:00 uur het webinar georganiseerd. Het webinar is opgedeeld in de onderwerpen: post-corona, een leven lang leren en flexibele fabrieken. Tijdens het webinar kan de deelnemer interactief meedoen door middel van polls en kan er vragen worden gesteld via de chatfunctie. Na ieder onderwerp is er ruimte voor de vragen.

Aanmelden