Smart Industry Webinar | Nieuwe realiteit, nieuwe skills | 1 juli

Nieuwe realiteit, nieuwe skills. Robots krijgen geen corona: leren en programmeren vanuit huis.

Sterker uit de crisis? Bereid je dan nu voor door je goed te positioneren voor de nieuwe realiteit die ten gevolge van de crisis zal ontstaan. Gebruik de tijd om je innovatiekracht te vergroten en de daarbij behorende vaardigheden te verkennen. Dit webinar geeft je inzicht in het belang en de mogelijkheden van robotisering voor je bedrijfsstrategie en hoe je niet alleen robotlasopleidingen online kunt volgen, maar ook hoe je vervolgens online je robots op afstand kunt bedienen.

Schrijf je nu via deze link in deel te nemen aan het webinar. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail met een link naar het webinar.

 


Datum: 1 juli* 16:00 – 16:30
Aanmelden via deze link

*Datum nog onder voorbehoud