Ondernemen doet u natuurlijk zelf! Maar misschien kunt u wat hulp gebruiken. Zeker gezien de razendsnelle ontwikkelingen in technologie en business. Het Smart Industry programma biedt u inspiratie en ondersteuning bij het ondernemen en vernieuwen. Zoals met publicaties, tools, groepsdiscussies, workshops, webinars, advies én gerichte verbinding met andere ondernemers, partners en kennisexperts.

Het team Smart Industry is ervan overtuigd dat ondernemers NU moeten starten met het toepassen van digitalisering en nieuwe technologie in hun bedrijfsprocessen en businessmodellen. Dit geldt bij uitstek voor de technologische industrie.

In de afgelopen 2,5 jaar hebben wij in ruim 200 presentaties meer dan 15.0000 deelnemers meegenomen in haalbare kansen met de nieuwe economie. En ook nu zijn wij bereid om te spreken voor uw netwerk van ondernemers. Tevens zijn we beschikbaar voor interactieve discussies met ondernemers. In deze gesprekken gaat het meestal over belemmeringen die ondernemers verwachten en ervaren, zoals ‘ik krijg mijn medewerkers, directie of keten niet mee’ of ‘Ik moet hier zeker wat mee, maar dit is zo complex, ik weet niet waar ik moet beginnen’. In de praktijk zien wij verschillende routes om met Smart Industry aan de slag te gaan. Belangrijk is dat u niet langer wacht en nu start met uw eerste stap. Bij voorkeur samen met collega’s, toeleveranciers en klanten. Vaak volgt de rest dan vanzelf.

In onderstaande blokken vindt u ons huidige aanbod voor Ondernemers aan de slag. In samenwerking van KMU (Teqnow), FME, KvK en de vijf ROM’s ontwikkelen wij een Smart Industry Assessment, die we begin 2018 hopen te introduceren. Dit assessment helpt om uw stip op de horizon te formuleren en vervolgens in kleine haalbare stappen deze ambitie te realiseren. Onze wegwijzerfunctie complementeert dit praktische ontwikkelprogramma zodat u eerder, sneller en beter een Smart Industry bedrijf wordt!

Smart Industry Advieslijn

Voor informatie, klankbord, advies en verbinding kunt u altijd bellen met de Smart Industry Informatie en Advieslijn 088 585 22 25. Een team van gespecialiseerde consultants staat voor u klaar.