Vrijwel niemand twijfelt meer: technologie gaat onze wereld volledig veranderen. Daarnaast neemt de globalisering toe, en wordt de samenstelling van de bevolking om ons heen heel anders. De technologische ontwikkelingen en de social – demografische veranderingen zorgen voor veel kansen, maar ook voor uitdagingen. Er ontstaan daarnaast maatschappelijke vraagstukken, die niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Wij geloven er echter in dat wij gezamenlijk de problemen en onduidelijkheden kunnen oplossen, door de handen ineen te slaan en samen te werken.

Wat gaan we concreet doen?
Net als in 2016 gaan wij op 23 januari 2018 voor de tweede keer een conferentie organiseren rondom het onderwerp sociale innovatie. Tijdens de conferentie willen wij mensen met verschillende achtergronden samenbrengen om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het evenement is bovendien dé ontmoetingsplaats die bezoekers verbindt met bedrijven, organisaties, inspirators en trendsetters. Met de thema’s ‘Onderwijsinnovatie’, ‘Werkloosheid verminderen’, ´Leven lang leren´ en ‘Social entrepreneurship ‘, gecombineerd met sociale innovatie & technologie is de dag volledig georiënteerd. Door diverse inspiratiesessies & dialoogsessies wordt het evenement niet zomaar een evenement, maar een echte beleving. Inspirerend en ontspannend! Voor het programma klik hier.

Waarom een conferentie?
Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen oplossingen kunnen bedenken voor allerlei maatschappelijke vraagstukken! De conferentie kan bovendien óók een gids zijn voor een duurzame levenswijze die tot betrokkenheid, samenwerking en verandering kan inspireren.

Voor wie?
Tijdens onze evenementen willen wij mensen met verschillende achtergronden samenbrengen om aan de slag te gaan met het bedenken en uitvoeren van diverse innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wetenschappers, bedrijven, studenten, werkzoekenden, start-ups, media, scholen, ziekenhuizen, beleidsmakers, NGO’s en politici staan op onze wensenlijst. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen onder 1 dak hebben.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.