Smart Industry Hub Noord

advies

Digitalisering en Smart Industry zijn belangrijke onderwerpen voor bedrijven in de maak- en procesindustrie. Uit allerlei onderzoeken is gebleken dat al veel ondernemers in deze sectoren hiermee een start hebben gemaakt of al actief bezig zijn vanwege de kansen die deze technologieën geven.  

De Smart Industry Hub Noord gaat noordelijke bedrijven in deze sectoren helpen en ondersteunen om slimmer te worden. 

Het digitaliseren van de industrie, ook wel ‘Industrie 4.0’ genoemd, beperkt zich in de Noordelijke regio vooral nog tot een groep organisaties die al vroeg de mogelijke toepassingen van deze technologieën hebben ingezien. De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote én voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry.  

In het het Smart Industry Hub Noord Programma komen negen thema’s transformatiegebieden aan bod. 

De Smart Industry Hub Noord ondersteunt ondernemers in alle fases. Van het bewust worden tot aan het verzilveren van de kansen die digitalisering en technologische innovatie bieden. Hierdoor helpen we ondernemingen actief met hun innovatievermogen en concurrentiepositie in de maakindustrie verbeteren.  

Hub Noord heeft een zeer divers activiteitenprogramma opgesteld voor de komende jaren waar je als ondernemer aan kan deelnemen. De activiteiten uit het Programma zijn te vinden in de evenementenkalender.  

Doe je mee? 

CONTACT