Masterclasses

opleiding

Vanuit het Assessment of je functie heb je de overtuiging gekregen dat je initiatieven moet ontwikkelen in een bepaald Smart Industry gebied, maar je mist nog het overzicht en de kennis om echt in actie te kunnen komen. Ook zou je graag van collega’s van andere bedrijven willen begrijpen hoe zij met soortgelijke uitdagingen omgaan. Je bent op zoek naar meer informatie en kennis over een bepaald Smart Industry thema.

Het SIH-Noord Programma biedt hiervoor Masterclasses aan die gaan over een bepaald Smart Industry thema waarin één of meerdere Smart Industry competenties behandeld worden. De Masterclasses bieden een mix aan van marktontwikkelingen, theoretische kennis, beschikbare oplossingen en praktijkvoorbeelden.  

Na afloop heb je als deelnemer een goed beeld waar het specifieke Smart Industry thema over gaat, wat de actuele marktontwikkelingen zijn, welke oplossingsrichtingen er zijn en hoe andere bedrijven hier mee omgaan. Verder krijg je als deelnemer een beter beeld welke initiatieven er binnen het betreffende thema in jouw organisatie ontwikkelt kan worden. En tenslotte hoe het SIH-Noord Programma jouw kan helpen om deze initiatieven om te zetten in concrete actieplannen of investeringstrajecten. 

Wil je meer informatie over de Masterclasses? Neem dan contact op met Auke Piet van der Meulen, apmeulen@npal.nl.

Op de evenementenkalender onderaan deze pagina vind je het aanbod van onze Masterclasses en kun je je aanmelden.


Meer diensten van hub Noord

thumbnail

De Partners in Noord-Nederland

advies

Eén herkenbaar platform voor digitalisering en Smart Industry. Samen staan we sterker. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties via de Smart Industry Hub de handen ineengeslagen.

thumbnail

Introductie Workshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

workshop

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland?

thumbnail

Smart Industry Assessment

assessment

Wat is er nodig om je bedrijf een volgende stap te laten zetten in digitalisering, zodat je slimmer kunt produceren, een hogere kwaliteit kan leveren en flexibeler in je productie te worden?

thumbnail

Solution Providers en Consultants

advies

De expertise over digitalisering en Smart Industry zit vooral bij de bedrijven zélf. We zien in Noord-Nederland steeds meer bedrijven die interessante “Smart Industry oplossingen” aanbieden.

thumbnail

Smart Industry Hub Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland!

thumbnail

Programma Noord

advies

Na een aantal succesvolle Smart Factory Fieldlabs hebben alle Noordelijke organisaties de handen ineen geslagen om samen met de industrie in onze regio de volgende stap te zetten. We gaan beginnen met de Smart Industry Hub Noord-Nederland! De Smart Industry Hub Noord is er voor álle noordelijke bedrijven (Groningen, Friesland en Drenthe) in de productie- en maakindustrie. Dus voor grote EN voor kleine bedrijven, voor de koplopers maar ook voor bedrijven die nog moeten beginnen met digitalisering en Smart Industry. Via de Smart Industry Hub Noord gaan we de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland ondersteunen op het gebied van digitalisering en Smart Industry. Doe je mee?