AI Summerschool | 10 online sessies over digitale transformatie

Sep 8, - Oct 8, 2020
Training
Online, 10:51 AM
Big Data en AI

In samenwerking met de Jheronimus Academy of Data Science organiseert FME een reeks online seminars om je inzicht en kennis te verbreden om daarmee soepel in te kunnen spelen op (digitale) veranderingen met een focus op Artificiële Intelligentie en Data Science.

Na afloop van de lezingenreeks ben je vertrouwd gemaakt met de ontwikkelingen van de Digitale Transformatie in de brede zin en de rol die Artificiële Intelligentie (AI) en Data Science hierin spelen. Je begrijpt hoe deze transformatie de samenleving, de economie en ondernemerschap verandert en hoe dit in een aantal relevante toepassingsgebieden en sectoren vorm krijgt.

De sprekers van AI Summer School zijn hoogleraren en docenten die verbonden zijn aan JADS of een van haar moederuniversiteiten. Hieronder vallen: Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. Elk seminar wordt gemodereerd door Prof. Emile Aarts in zijn rol als Academic Director van dit programma. De seminars bieden naast het aanbod van wetenschappelijke kennis ook de mogelijkheid tot interactie en discussie met docenten en andere deelnemers. Na afloop krijg je een actieplan op maat waarmee je AI in jouw bedrijf kunt toepassen. Een adviseur van FME zal daarvoor contact met je opnemen.

Na aanmelding is annulering niet meer mogelijk. Bij verhindering kan de plaats van een deelnemer worden ingenomen door een collega. Deelname aan losse seminars is niet mogelijk, wel kun je kosteloos vijf keer een introducee meenemen.

Als je aan minimaal 8 van de 10 seminars deelneemt ontvang je een certificaat.

Direct aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: Sep 8, - Oct 8, 2020, 10:51 AM, Online
Kosten: FME-leden betalen € 495,- p.p. voor 10 sessies incl. persoonlijk actieplan. Niet-leden betalen € 900,- p.p.
Doelgroep: CEO, leidinggevenden op tactisch/strategisch niveau
Website: www.fme.nl/nl/agenda/ai-summerschool-10-online-sessies-over-digitale-transformatie