Basiscursus: Productieplanning

20 dec 2022
Training
Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein., 09:00 - 16:30
Smart Industry

Het realiseren van een efficiënte en effectieve planning van de productiecapaciteit!

Elke ondernemer en bedrijfsleider streeft continu naar het beste resultaat voor zijn bedrijf. De resultaten die bereikt kunnen worden hangen in sterke mate af van de manier waarop de productie wordt georganiseerd. Hierbij is de manier van plannen van doorslaggevend belang.  Maar hoe kunt u de werkzaamheden in het bedrijf efficiënt en effectief plannen?

Doel van de basiscursus:

  • U als ondernemer of bedrijfsleider bewust te maken van de verschillende manieren waarop gepland kan worden.

  • De deelnemers een spiegel voorhouden, zodat u de mogelijkheden van de verschillende planmethoden in uw eigen bedrijf herkent en op hun waarde kunt beoordelen. 

  • U in staat stellen om te kiezen voor de planmethode die het beste bij uw bedrijf past.

  • Zorgen voor een goed zicht op de eisen die u aan een eventueel aan te schaffen digitaal plansysteem  moet stellen. Tijdens de basiscursus wordt niet ingegaan op de verschillende digitale plansystemen!

Doelgroep:
Deze basiscursus richt zich op directeuren en bedrijfsleiders van bedrijven die de behoefte voelen om de processen te verbeteren, maar niet goed weten waar te starten. De directeur of bedrijfsleider mag zich door een tweede medewerker laten vergezellen (dus maximaal twee deelnemers per bedrijf).

Behandelde onderwerpen:

  • Belangrijke basisbegrippen zoals productiviteit, kwaliteit, doorlooptijd en leverbetrouwbaarheid.

  • Allerlei technieken zoals lean manufacturing, QRM, TOC en 6-sigma worden behandeld.

  • Aan de hand van een case ga je zelf ontdekken hoe een organisatie verbeterd kan worden

Datum en locatie:

  • Deze basiscursus vindt plaats op 18 oktober 2022  van 9.00 tot 16.30 uur (inclusief lunch). 

  • Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein.

Kosten:
Deelname aan de bijeenkomst is voor u kosteloos. Wel verwachten wij van u dat u zich eerst als Teqnow deelnemer registreert (www.teqnow.nl). Deelname aan Teqnow is voor medewerkers van leden van Koninklijke Metaalunie gratis. 

Is uw deelname door ons bevestigd, dan rekenen wij op uw komst. Bent u onverhoopt verhinderd, dan dient u dit uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst aan ons te melden via info@teqnow.nl. Bij geen (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt een ‘no show fee’ van € 50 (excl. BTW) bij u in rekening te brengen. Zodra u zich aanmeldt voor deze bijeenkomst verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: 20 dec 2022, 09:00 - 16:30, Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein.
Doelgroep: directeuren en bedrijfsleiders van bedrijven die de behoefte voelen om de processen te verbeteren, maar niet goed weten waar te starten. De directeur of bedrijfsleider mag zich door een tweede medewerker laten vergezellen (dus maximaal twee deelnemers per bedrijf).
Website: teqnow.nl/agenda/basiscursus-productieplanning-1

Andere events