Circular Supply Power - Kansen voor toeleveranciers in de maakindustrie

9 feb 2023
Bijeenkomst
MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem, 13:30 - 18:30
Smart Industry

Ben jij oppervlaktebehandelaar, producent van materialen, componenten of onderdelen of een andere schakel in de toeleverketen van de maakindustrie? En ben je benieuwd naar wat jouw rol in de circulaire economie kan zijn? Zorg dan dat je bij het event ‘Circular Supply Power’ bent!

Toeleveranciers in de maakindustrie kunnen veel winnen bij de transitie naar een circulaire economie, ook al ontwikkelen ze zelf geen eindproducten. De manier waarop is wel net even anders dan bij de bedrijven die de producten specificeren (OEMs). Tijdens dit event ga je in op deze kansen, krijg je handvatten om ermee aan de slag te gaan en leer je wat andere maakbedrijven al doen aan circulaire economie.

Het afgelopen jaar zijn onder de vlag van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie meerdere instrumenten ontwikkeld om toeleveranciers hierbij op weg te helpen. In deze bijeenkomst staan deze instrumenten centraal: de CESI Supply Tool, UPCM Leidraad Materialenpaspoort 2.0 en de Wegwijzer Circulaire Maakindustrie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Circulaire Economie door het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie, FME en Koninklijke Metaalunie in samenwerking met MAAK Haarlem.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: 9 feb 2023, 13:30 - 18:30, MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem
Website: boostsmartindustry.nl/agenda/circular-supply-power-kansen-voor-toeleveranciers-de-maakindustrie

Andere events