Data Week NL

Oct 25, - Oct 30, 2021
Beurs
Den Bosch
Smart Industry

Van 25 t/m 30 oktober wordt de vierde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. We maken met de Data Week NL zichtbaar wat de betekenis van data voor maatschappelijke opgaven is. Tijdens de jaarlijkse Data Week NL laten we iedereen zien wat data voor hen kan betekenen, inspireren we met ontwikkelingen op basis van data en laten we de toepassing van data beleven.

We tonen resultaten van samenwerkingen, geven lokale, regionale en landelijke successen een podium en zijn een springplank voor nieuwe initiatieven. Daarnaast geven we het op verantwoorde wijze omgaan met data een belangrijke plaats. Kortom, we laten zien dat verantwoorde toepassing van betekenisvolle data er voor iedereen toe doet.

Data is niets zonder het slim toe te passen. Je kan producten voor je laten denken of je laten ondersteunen bij dagelijkse behoeften. Laat je inspireren tijdens de Data Week NL wat er allemaal kan op het gebied van data.

Programma hoofdlijnen 2021

In het programma maken we onderscheid tussen onderdelen die we centraal organiseren en onderdelen die decentraal in samenwerking met en door partners worden georganiseerd onder de vlag van DWNL.

Centraal

Het centrale programma vindt voornamelijk op het Grasso/Grenco terrein midden in het InnovatieKwartier plaats. Binnen dit centrale programma willen we ons richten op vier hoofdlijnen; de koppeling van data met actualiteit, ondernemerschap, innovatie en inclusie/talentontwikkeling.

Partner events (decentraal)

Naast de centrale organisatie is er ook een groot aantal partijen die een eigen evenement tijdens of rond de DWNL organiseren.

Toegang en corona

Bij de ingang van het gebouw wordt u gevraagd om uw ID te tonen alsmede uw QR code van de Corona Check App. En verder volgen wij dan geldende richtlijnen van het RIVM.

Zonder QR code kunt u helaas niet deelnemen aan dit event. Het is dan wel mogelijk om de hele week via www.dataweeknl.nl het programma digitaal te volgen.

Dagelijkse thema’s:

Maandag 25 oktober - Data & Actualiteit / Inclusie

Dinsdag 26 oktober - Data & Ondernemerschap

Woensdag 27 oktober - Data & Innovatie

Donderdag 28 oktober - Data & Samenwerking

Vrijdag 29 oktober - Data & Talentontwikkeling

Bekijk het programma 2021

Event details

Datum, tijd, plaats: Oct 25, - Oct 30, 2021, Den Bosch
Website: dataweeknl.nl/

Andere events