De Industrie Digitaliseert Door

Nov 4, 2020
Workshop
Online, 04:00 PM - 05:00 PM
Mensen & teams

Alles om ons heen verandert voortdurend en dat gebeurt in een steeds sneller tempo. De noodzaak om te blijven leren en ontwikkelen groeit. Fieldlabs zijn smeltkroezen van onderwijs, onderzoek, innovatie en productie; bij uitstek geschikt om zowel ondernemers, medewerkers als jong talent nieuwe vaardigheden bij te brengen. Ze vormen de spil van de ‘learning communities’ van Smart Industry / Topsector HTSM. Hoe vergroten we nu hun bereik en impact? 

Wat is er nodig om snel passende ontwikkeltrajecten voor medewerkers in de Nederlandse Maakindustrie uit te werken? Wat zijn de eerste stappen op weg naar verandering? Wie moet nu wat doen? Schuif als virtuele gast aan de ronde tafel en denk actief mee over oplossingen. Met goede voorbeelden ter inspiratie.

Aan tafel!

Schuif aan en praat mee met Mark Hendriks (boegbeeld Topsector HTSM), Joanne Kuipers (Tata Steel Academy), Kathelijn Rombaut ( Smart Industry Fieldlab 3D MakersZone), Antoinette Tanke (Saxion Hogeschool), Aad Reurink (Reurink Precisie Plaatwerk) en presentator Harm Edens die helpt om de kritische noten te kraken.

Katapultweek

Deze sessie is een onderdeel van de Katapultweek (2-5 nov)! Maak in deze week kennis met de innovatieve werkende concepten waarmee de afgelopen jaren ruim ervaring is opgedaan. Wat kan pps voor jou betekenen? Wij zijn ervan overtuigd dat ook JIJ hier van kan profiteren! Dus doe je voordeel met inspiratieverhalen uit de praktijk en grijp je kans om een bijdrage te leveren aan de vorming van personeel

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: Nov 4, 2020, 04:00 PM - 05:00 PM, Online
Website: www.wijzijnkatapult.nl/katapultweek-2020/blokkenschema/de-industrie-digitaliseert-door/