HANNOVER MESSE Digital Edition 2021

Apr 12, - Apr 16, 2021
Beurs
Online via Hannover Messe
Smart Industry

‘Home of Industrial Pioneers, now more than ever’ is dit keer het motto van de Hannover Messe. Door de stroomversnelling waarin technologische ontwikkelingen zijn geraakt, staan thema’s als digitalisering en de energietransitie centraal. Nederland zal in haar paviljoen benadrukken dat het samen met Duitsland beschikt over het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk, waarmee multidisciplinaire hightech oplossingen kunnen worden geboden op het gebied van onder andere mobiliteit en energie.

Daarnaast is de Nederlandse maakindustrie een sterke en betrouwbare uitbestedingspartner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën.

Vanuit Nederland is de focus gericht op de thema’s Smart Industry, energie, mobiliteit en sleuteltechnologieën. Deze thema’s worden tijdens de Hannover Messe in zes live streams uitgelicht. Onderdeel van de Nederlandse bijdrage is onder meer een online sessie op woensdag 14 april, waarin CEO Peter Wennink van ASML, CEO Karl Lamprecht van ZEISS Group en CTO Peter Leibinger van Trumpf hun succesverhaal over de ontwikkeling van de EUV delen. FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming is host van de sessie. Mona Keijzer, staatssecretaris van EZ, deelt haar visie over de meerwaarde van internationaal samenwerken. Meld je voor deze specifieke sessie aan via deze link.

Event details

Datum, tijd, plaats: Apr 12, - Apr 16, 2021, Online via Hannover Messe
Website: www.hannovermesse.de