Inspiratieprogramma Leercultuur: Naar een lerende organisatie!

Dec 8, 2020
Workshop
03:00 PM - 05:00 PM
Mensen & teams

Op 9 en 10 november zijn wij gestart met de inspiratieprogramma Leercultuur. Tijdens deze workshops leren een aantal mkb-bedrijven en Fieldlabs hoe je bouwt aan een ‘lerende organisatie’.  In een lerende organisatie gaan werken en leren hand in hand. Zo verspreiden nieuwe kennis en ideeën zich en daarmee wordt de organisatie wendbaar en toekomstbestendig. “Je kunt de meest vernieuwende instrumenten en tools in huis hebben, maar als er geen positieve leercultuur heerst in je organisatie, kom je er niet ver mee,” zegt Monique Mulder, trainer leercultuur bij Innovam).

Lerende organisatie

Naar een lerende organisatie, voor een wendbaar en toekomstbestendig bedrijf. Maar hoe doe dat leren en werken hand in hand laten gaan? Hoe zorg je dat er ruimte ontstaat voor initiatief en ontwikkeling? Hoe zorg je dat kennis en ervaringen effectief gedeeld en toegepast worden? 

Aanmelden

Wil jij hier meer over weten? Dat kan! Er zijn nog enkele plekken vrij. Meld je kosteloos voor deze serie Smart Industry workshops aan. De volgende workshop is op dinsdag 8 december.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: Dec 8, 2020, 03:00 PM - 05:00 PM,
Kosten: Gratis
Doelgroep: mkb-bedrijven en Fieldlabs