Introductie Workshop "Maak van je fabriek een Smart Factory"

Jan 28, 2022
Workshop
MS Teams, 09:00 AM - 11:00 AM
Smart Industry

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie.

Wat kun je ermee en hoe begin je eraan als productiebedrijf in de proces- en maakindustrie in Noord-Nederland? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshops die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie. Deze Workshops zijn gericht op bedrijven die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van digitalisering en Smart Industry.  

Programma:

Aan de hand van negen transformaties leggen wij uit wat Smart Industry betekent. Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ jouw bedrijf en welke stappen je kunt zetten. We bespreken ervaringen van collega-bedrijven met Digitalisering en Smart Industry. En tenslotte lichten we toe wat de Smart Industry Hub Noord voor jouw bedrijf kan betekenen.

De Introductieworkshops worden verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord)

Event details

Datum, tijd, plaats: Jan 28, 2022, 09:00 AM - 11:00 AM, MS Teams
Kosten: Deelname aan de Introductieworkshop is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK
Doelgroep: Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.
Website: downloads.smartindustry.nl/introductie-workshop-hub-noord-0

Contactpersoon

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Foto contactpersoon
Naam: Ineke van de Ven
Functie: Project Manager | Bureau Manager
Tel: 0612911828
E-mail: inekevandeven@sih-noord.nl

Andere events