Introductiebijeenkomst "Masterclass Proces Control | Digital Twinning"

Jan 20, 2022
Masterclass
Online via MS Teams, 09:00 AM - 10:00 AM
Smart Industry

Verkenning inzet Digital Twinning voor meer efficiency

Wil jij alles leren over Digital Twinning. En hoe je dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? In februari 2022 starten we met de Masterclass Proces Control | Digital Twinning. Tijdens deze online introductiebijeenkomst verkennen we het onderwerp, lichten we het programma toe en halen we jouw specifieke wensen op zodat we dit kunnen verweven in het programma.

Over de Masterclass Proces Control | Digital Twinning

Om bedrijfsprestaties in de productiesector te verbeteren en een efficiëntieslag te maken, worden de virtuele en fysieke realiteit steeds dichter met elkaar verbonden: Digital Twinning. Tijdens deze Masterclass nemen we je in vijf dagdelen mee in de achtergronden en huidige ontwikkelingen op het gebied van Proces Control en de rol van Digital Twinning daarbij. Je wordt geïnspireerd aan de hand van praktijkvoorbeelden en geholpen om direct in je eigen bedrijf stappen te zetten.

Leer van de beste vakspecialisten hoe jij de (Data Driven) Operations Control van jouw bedrijf naar de top brengt.

NB Weet je al zeker dat je hier mee aan de slag wilt binnen je organisatie? Geef je hier dan direct op voor de Masterclass in 2022.

Event details

Datum, tijd, plaats: Jan 20, 2022, 09:00 AM - 10:00 AM, Online via MS Teams
Kosten: Deelname aan de Masterclass is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.
Doelgroep: Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Contactpersoon

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Foto contactpersoon
Naam: Ineke van de Ven
Functie: Project Manager | Bureau Manager
Tel: 0612911828
E-mail: inekevandeven@sih-noord.nl

Andere events