Masterclass Data Driven Operations Control

Jan 1, 2022
Masterclass
Binnenkort open voor inschrijving. Meld je alvast aan
Smart Industry

Binnenkort gaat de inschrijving voor de Masterclass Data Driven Operations Control open.

Wil je dat niet missen en zeker zijn van je plek? Meld je aan en je krijgt als eerste een bericht dat het inschrijvingsformulier online staat. LET OP: met het invullen van dit formulier ben je dus nog niet ingeschreven voor de Masterclass!

Wil jij alles leren over hoe je jouw data gebruikt om Operations Control naar het volgende niveau te tillen. En hoe je dit snel en efficiënt toepast op je eigen productiesituatie? Dan is deze Masterclass iets voor jou.

In deze digitale en data gedreven Masterclass laten ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van Operations Control jou zien hoe dit in de praktijk werkt. Aan de hand van real-life voorbeelden ontdek je hoe next level (als je data het toelaat: AI-based) planning en aansturing een belangrijke en data gedreven bijdrage leveren aan een Smart Factory.

Tijdens de Masterclass ga je in een digitale en inspirerende workshop aan de slag met je eigen productiesituatie. Je ziet en ervaart hoe andere experts de laatste technologieën inzetten op verschillende vraagstukken wat betreft Operations Control. Je leert bijvoorbeeld hoe je ervoor zorgt dat de planning in jouw organisatie in real-time én beide kanten op werkt. En omdat het je eigen situatie betreft zijn de resultaten hiervan direct toepasbaar!

Wil jij van de beste vakspecialisten leren hoe jij de (Data Driven) Operations Control van jouw bedrijf naar de top brengt? Meld je dan snel aan, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Programma:  

De Masterclass bestaat uit 5 modules, verdeeld over 4 of 5 dagdelen:  

1. Introductie: Kennismaking en voorbeelden operation control breaktrough innovaties
2. Praktijksessie: Welke data en datastructuur heb je nodig?
3. Praktijksessie: Hoe stuur je vanuit de data productie aan
4. Praktijksessie: Hoe breng je de Smart Factory naar een hoger niveau
5. Praktijksessie: Opstellen individueel Plan van Aanpak 

Aan dit programma werken mee: Martin Land (RuG, Faculteit Economie en Bedrijfskunde, vakgroep Operations) Marco van Pijkeren (Nimble),  Lisa de Boer (Nimble) en Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout & Cazemier).

De Masterclass staat onder leiding van Carl Schultz (Ynbusiness; partner van SIH-Noord).

Goed om te weten:  

  • De Masterclass is gericht op Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

  • Indien het binnen de kaders van de Coronamaatregelen mogelijk is, zullen de modules fysiek plaats vinden. Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de eerste module alle nadere details

  • Er is voldoende ruimte voor interactie tussen de deelnemers, zodat de deelnemers ook kunnen leren van de ervaringen van collega’s.

Voor een goede voorbereiding van de sprekers wordt er vooraf een Assessment of een intakegesprek afgenomen om de inhoud van de Masterclass goed af te stemmen op de vragen van de deelnemers.

Data en tijden: 

  • Volgen

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: Jan 1, 2022, Binnenkort open voor inschrijving. Meld je alvast aan
Kosten: Deelname aan de Masterclass is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.
Doelgroep: Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Contactpersoon

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Foto contactpersoon
Naam: Ineke van de Ven
Functie: Project Manager | Bureau Manager
Tel: 0612911828
E-mail: inekevandeven@sih-noord.nl

Andere events