MKB Innovatie Event

21 feb 2023
Beurs
Lust, Bakery & Bistro in Hengelo, 15:30 - 19:30
Smart Industry

Op dinsdag 21 februari 2023 organiseert Novel-T het MKB Innovatie Event. De eerste editie van een tweejaarlijks MKB community event vol inspiratie, concrete vraagstukken en nieuwe connecties. Zo brengen we innovatieve Twentse ondernemers zoals jij bij elkaar om zo het ecosysteem te versterken en innovatie te versnellen.

SPREKERS

Ondernemers en koplopers Eeke Olijve – eigenaar van Limesquare en founder van BlueTree – en Edwin Vlieg – founder en CEO Moneybird – bieden een bak aan inspiratie als het gaat om nieuw ondernemerschap binnen een bedrijf. Jaap Beernink gaat ze daarover op het podium de hemd van het lijf vragen. En jij mag dat uiteraard ook!

15:45 | 16:00

Inloop

16:00 | 16:10

Opening door Jaap Beernink

16:10 | 16:45

In gesprek met Edwin Vlieg en Eeke Olijve over nieuw ondernemerschap

Ondernemers en koplopers Eeke Olijve - eigenaar van Limesquare en founder van BlueTree - en Edwin Vlieg - founder en CEO Moneybird - bieden een bak aan inspiratie als het gaat om nieuw ondernemerschap binnen een bedrijf. Jaap Beernink gaat ze daarover op het podium de hemd van het lijf vragen. En jij mag dat uiteraard ook! 

16:45 | 17:00

Pitches van nieuwe businesscase ondernemers Innovate GO

Innovate GO deelnemers pakken kort het podium. Zij presenteren hun businesscase voor hun nieuwe product of dienst.

17:00 | 17:30

Netwerken en mix & match met de ondernemers Innovate GO 

Na de pitches gaan de Innovate GO deelnemers met je in gesprek over de vraagstukken en kansen. Een uitgelezen kans om ze met jouw kennis verder te helpen en nieuwe connecties te maken. 

17:30 | 17:45

Walk of Fame

We delen de prestaties en successen van ondernemers in de community. 

17:45 | 19:30

Netwerken, borrelen en wijnproeverij

Het opbouwen van een mkb community kan natuurlijk niet zonder ruim de tijd om te netwerken en elkaar te leren kennen. Dit doen we onder het genot van lekkere gerechten. Ook presenteert Marleen Kuipers - Eigenaresse van Flavourite Wine haar beste wijnen om te proeven tijdens de wijnproeverij.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: 21 feb 2023, 15:30 - 19:30, Lust, Bakery & Bistro in Hengelo
Website: novelt.com/nl/events/mkb-innovatie-event/

Andere events