Smart Industry Jaarevents │Regio Noord

25 sep 2020
Bijeenkomst
Noord-Nederland, 09:00 - 10:00
Smart Industry

We willen jullie van harte uitnodigen voor de kick-off van de Smart Industry Hub Noord Nederland op vrijdag 25 september. Dit wordt een online bijeenkomst van 9:00 tot 10:00 uur 's ochtends.

Digitalisering biedt ongelooflijk veel kansen voor de industrie. Je moet er wel slim mee omgaan, en er op tijd mee beginnen. We durven zelfs de stelling wel aan dat digitalisering en Smart Industry de snelste weg is om versterkt uit de COVID-crisis te komen. Daarom hebben alle Noordelijke organisaties (werkgevers, onderwijs, Fieldlabs, provincies, etc.) hun handen ineen geslagen om via de Smart Industry de Noordelijke industrie te inspireren en te ondersteunen. Noord Nederland als dé Region of Smart Factories. We gaan ervoor!

Tijdens de kick-off gaan we uitleggen wat je van de SIH Noord kan verwachten. We laten drie voorbeelden zien van bedrijven die al flink bezig zijn met Smart Industry (Betech, ZiuZ en Cosun) en je kunt kennismaken met het SIH-team. We doen ook wat officiële handelingen, want het is natuurlijk wel de formele start.

De kick-off vind plaats bij JB Besturingstechniek in Oosterwolde en wordt integraal uitgezonden. Je kunt aanmelden via onderstaande button.

We hopen jullie de 25e online te ontmoeten, en samen een start te maken met de Smart Industry Hub.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: 25 sep 2020, 09:00 - 10:00, Noord-Nederland
Kosten: Gratis

Andere events