Track – Circulair Business Design

8 feb - 8 mrt 2023
Training
Noord-Holland
Smart Industry

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met het circulair (her)ontwerpen van jouw product, dienst of businessmodel? Schrijf je dan nu in voor deze CIRCO Track.

Driedaags ontwikkeltraject

Rond het leven van een product kan op veel manieren waarde worden gecreëerd. Wanneer je je richt op gebruik in plaats van verbruik, herken je nieuwe businesskansen. Dit past bovendien goed binnen de circulaire economie, waarin hoogwaardige diensten worden geleverd en waar producten langer meegaan, slim worden hergebruikt en gerecycled.

CIRCO biedt een zorgvuldig opgebouwd en gevalideerd trainingsprogramma. Tijdens een driedaagse CIRCO Track maak je kennis met circulaire ontwerp principes en business modellen. Je vertaalt dit bovendien direct naar concrete plannen voor je eigen producten en diensten. Onder begeleiding van ervaren CIRCO trainers en samen met gelijkgestemde ondernemers is er veel ruimte om inzicht te delen en samenwerkingen te vormen of te versterken.

Deze track is bedoeld voor maakbedrijven uit de regio Noord-Holland die aan de slag willen met het circulair ontwerpen van een product, dienst, of business model.

Wat levert het op?

  • Circulair ondernemen biedt nieuwe businesskansen! Je vergroot je concurrentiekracht, je creëert nieuwe waarden voor je bedrijf en je klanten.

  • Je gaat intensief aan de slag met ervaren CIRCO trainers die expert zijn op het gebied van circulair ontwerp & ondernemen.

  • Je krijgt toegang tot actuele kennis, concrete tools, en inzicht in (markt)ontwikkelingen.

  • Het bereid je voor op de komst van actuele wet & regelgeving. En je krijgt zicht op mogelijke systeemveranderingen op lange termijn.

  • Vergroot je netwerk met gelijkgestemde ondernemers en ontmoet potentiële samenwerkingspartners.

  • Je gaat naar huis met een duidelijk en concreet plan voor een circulair product, dienst of business model dat op korte termijn realiseerbaar is voor je bedrijf.

Aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: 8 feb - 8 mrt 2023, Noord-Holland
Doelgroep: maakbedrijven uit de regio Noord-Holland
Website: www.circonl.nl/agenda/business-design-track/

Andere events