ZIE 2020 | Mensgerichte technologie: robotisering

Nov 16, 2020
Bijeenkomst
Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, Dordrecht, 11:11 AM
Smart robotica

16 NOVEMBER 14:30 -18:30

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HollandInstrumentation besloten haar jaarevent ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. De derde bijeenkomst vindt plaats op 16 november 2020 tussen 14:30 en 18:30 uur bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Tijdens dit ZIE-event staan op het programma:

  • Festo / Robohouse / TNO met het thema robotisering.
  • De gastspreker en het bedrijf dat pitcht worden nog bekend gemaakt.
  • Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HollandInstrumentation zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken op gepaste afstand!

Zie hier het volledige programma van 16 november.

Je kunt je hier aanmelden voor fysieke deelname aan de drie ZIE 2020 events. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kun je hier je volgorde van voorkeur aangeven per event. Je hoort uiterlijk 2 weken voor aanvang of je aanwezig kan zijn bij het event van je voorkeur.

Direct aanmelden

Event details

Datum, tijd, plaats: Nov 16, 2020, 11:11 AM, Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, Dordrecht
Website: www.smitzh.nl/agenda-item/zie-2020-mensgerichte-technologie-robotisering/