Voor business professionals in de maakindustrie die data professional willen worden: JADS DSSI

Industriële organisaties verzamelen dagelijks enorme hoeveelheid data hetgeen kansen biedt voor díe bedrijven die in staat zijn om trends en patronen zichtbaar te maken en zo waardevolle informatie weten te ontsluiten. Informatie waarmee voorspellingen kunnen worden gedaan die van operationeel of strategisch belang zijn, zoals bijvoorbeeld toekomstig klantgedrag. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn maken van de data professional één van de snelst groeiende en meest gewilde beroepen. De vraag naar deskundigen op het gebied van data is op dit moment zelfs groter dan het aanbod en één van de mogelijke oplossingen hiervoor is het opleiden van eigen business professionals tot allround data professional.

Het JADS Data Science for Smart Industry (DSSI) programma is bedoeld voor business professionals met werkervaring die affiniteit met data hebben en de ambitie om waarde te creëren met deze data. In het programma wordt een brug geslagen tussen engineering, business en datatechnologie om de transitie naar Smart Industry te ondersteunen. Deelnemers leren dit te doen in de context van de maakindustrie en leren business waarde creëren door de toepassing van state-of-the-art data analytics en IT. Ze zullen hiermee in staat zijn om de vertaalslag te maken naar nieuwe, slimmere, producten en productiesystemen. Het programma combineert interactieve werkvormen en case studies onder professionele begeleiding.

We willen u graag uitnodigen voor de eerstvolgende informatiesessie:

Datum: 19 maart, 2020

Tijd: 18u00 – 20u30

Waar: JADS, Sint Janssingel 92, ’s-Hertogenbosch

Inschrijven voor de informatieavond kan via: link https://www.jads.nl/data-science-smart-industry.html of stuur een email aan Chantal Stevels: c.v.stevels@jads.nl.

JADS DSSI is een programma dat opgenomen is in het DVCSI curriculum.