ASQ Fontys 2021: het event voor hightech-ondernemers

Jun 23, 2021
Webinar
Online, 09:00 AM - 05:00 PM
Smart Industry

Op woensdag 23 juni organiseert Fontys het jaarlijkse event voor ondernemers in de hightech: ASQ Fontys. Op zoek naar innovatieve technologieën en geïnteresseerd in de gevolgen daarvan op je business? Je bent van harte welkom!

Tijdens ASQ Fontys kan het bedrijfsleven kennismaken met Fontys als kennispartner op het gebied van High Tech Systems and Materials (HTSM). Bezoekers worden uitgenodigd om innovatievraagstukken uit de eigen praktijk te bespreken met Fontysdeskundigen van (technisch georiënteerde) onderzoeksgebieden.

  • Ochtend: inspiratie (9.00 tot 12.00 uur)

    Het ochtendprogramma biedt ± 30 inspirerende kennissessies. Kies een eigen route langs lezingen van Fontysexperts, afkomstig uit een veelheid van (technische) disciplines. De presentaties duren 10 minuten.

  • Middag: dialoog (13.00 tot 17.00 uur)

    's Middags is er ruimte voor interactie, discussie en het bespreken van samenwerking. Maak een keuze uit ± 20 discussietafels, waar je innovaties rondom maatschappelijke vraagstukken kunt bespreken. Of bespreek deelname aan (innovatief en technisch gerelateerd) onderzoek.

Spring in de virtuele netwerkcarrousel (korte een-op-een-ontmoetingen met collega's en Fontysexperts) of bezoek de beursvloer, waar ± 20 lectoraten, onderzoeksgroepen en fieldlabs van Fontys zich presenteren.

Samenwerking met het bedrijfsleven is belangrijk voor Fontys. Onderwijs en onderzoek moeten aansluiten bij de vraag en behoefte van student, werkveld en samenleving. Fontys wil de vragen van de toekomst mede formuleren, agenderen, onderzoeken en helpen oplossen.

ASQ Fontys (ASQ staat voor: All Sorts of Questions) vindt online plaats op woensdag 23 juni 2021. De organisatie is in handen van het Fontys Centre of Expertise High Tech Systems and Materials.

Aanmelden

Andere events