Bootcamp: de ondernemende onderzoeker

Aug 18, - Aug 27, 2021
Webinar
Online
Smart Industry

Tegenwoordig vraagt de wereld om een onderzoeker 2.0. Een onderzoeker die onderzoek kan vertalen naar zakelijke kansen én die op hetzelfde niveau als de industrie kan communiceren: de ondernemende onderzoeker. In deze bootcamp leer je hoe je de resultaten van je onderzoek kunt omzetten in zakelijke kansen.

Tijdens de interactieve masterclasses leer je alles wat je als onderzoeker moet weten over businessmodellen, marktonderzoek, intellectueel eigendom, pitchen en financiering. De online editie bestaat uit 4 video meetings, een persoonlijke coaching sessie en afsluitend pitch je jouw business propositie voor een panel van experts.

De ondernemersvaardigheden die je leert in deze bootcamp zijn waardevol voor een carrière in de wetenschap, omdat het je helpt om beter in contact te komen met de industrie. Bovendien helpt het je om je voor te bereiden op het werken in de industrie. Overweeg je een spin-off bedrijf te starten? Dan is deze bootcamp ook de perfecte start om je onderzoek te valideren.

Deelnemen aan de bootcamp

Deelname aan de bootcamp is gratis. Heb je interesse om deel te nemen?

Onderzoekers van de Universiteit Twente kunnen zich aanmelden via de website van de Universiteit Twente (course name: entrepreneurial researcher).
Ben je een onderzoeker van Saxion? Dan kun je je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Event details

Datum, tijd: Aug 18, - Aug 27, 2021

Andere events