Digital Peer-to-Peer employee training

25 aug 2022
Webinar
online, 15:00 - 17:00
Smart Industry

Leren van collega’s op de werkvloer (peer-to-peer training) is één van de meest gebruikte en effectieve methodes om medewerkers bij productiebedrijven te trainen. Deze wijze van trainen is heel effectief, maar heeft ook flinke nadelen:

  • Inflexibel, omdat collega’s tegelijk het werk moeten neerleggen om fysiek de training te volgen.

  • Kostbaar, omdat medewerkers hun eigen werk niet kunnen doen op het moment dat ze hun collega’s trainen.

Digitale technologie kan hierbij een goed alternatief bieden. Zo kunnen werknemers dankzij gebruik van video, Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) getraind worden op een voor hen optimaal moment en op elke gewenste locatie.

In deze training worden verschillende manieren om peer-to-peer training in productiebedrijven te digitaliseren geïntroduceerd, zoals video, Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR). Wat houden deze technieken in en hoe kunnen ze worden gebruikt voor trainingsdoeleinden? De voor- en nadelen van de technologieën worden in relatie tot specifieke trainingsscenario’s besproken. In de training wordt ook ondersteuning geboden bij het maken van een plan voor het digitaliseren van peer-to-peer training bij uw eigen bedrijf.

De korte training is een combinatie van online presentatie, groepsdiscussie en een praktische opdracht die betrekking heeft op de leersituatie in uw eigen bedrijf. Na de Webinar hebt u de mogelijkheid om een een eigen plan te ontwikkelen voor de inzet van digitale technologie bij peer-to-peer training binnen uw bedrijf. U kunt hiervoor de trainer benaderen voor feedback. De maximale lengte van uw plan is 2400 tekens.

De training wordt verzorgd door de Manufacturing Academy Denmark (MADE) en VIA University College (Engels gesproken). U kunt zich voor deze training opgeven door voor 15 augustus 2022 een (Engelstalige) email te sturen naar cnelleman@made.dk

Aanmelden

Event details

Datum, tijd: 25 aug 2022, 15:00 - 17:00

Andere events