DVC-SI Tafelgesprek Cyberweerbaarheid & Operational Technology

12 mei 2022
Webinar
Online (via ZOOM), 12:00 - 13:00
Smart Industry

Op 12 mei organiseert Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI) tussen 12:00 - 13:00u een online Tafelgesprek over Cyberweerbaarheid & Operational Technology. Dit keer vindt het Tafelgesprek plaats bij Breda Robotics en gaat het thema over de IT beveiliging van operationele technologie van o.a. robotica installaties. 

Gastheer John den Ridder van REWIN West-Brabant / Breda Robotics, gaat in gesprek over de ervaringen van de tafelgasten:

• Erik Remmelzwaal van Zolder BV. De komende jaren gaan robots een steeds belangrijker onderdeel worden van bedrijfsvoering. Het is van groot belang dat producten en diensten in de kern veilig zijn en dat operators van robots de capaciteit hebben om de systemen zelf en hun omgeving te beschermen tegen digitale bedreigingen. Zolder werkt samen met Breda Robotics en Erik geeft aan waar de risico’s wel/niet zitten. Waarom zou een hacker dergelijke installaties willen platleggen? En hoe - en op welke vlakken kan cybersecurity kennis worden ingezet om de veiligheid van de gedigitaliseerde wereld te waarborgen?

• Maarten Hoogwout van WWA vertelt over waar de risico’s zitten en hoe WWA deze voor haar klanten oplost. WWA is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots. 

• Angélique Staal van het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB), vertelt waarom cyberveiligheid steeds belangrijker wordt bij Hightech (maak)bedrijven, welke problemen bedrijven vaak tegenaan lopen en hoe ze op een laagdrempelige wijze via CWB kunnen professionaliseren. Ook licht Angélique de cyber security innovatie voucher toe waarmee bedrijven met een interessante korting kennis kunnen maken met de dienstverlening van het CWB.

Kosteloos aanmelden

Wil je meer weten over Cybersecurity & Operational Technology en hoe je de IT beveiliging van jouw operationele technologie kunt verbeteren? Meldt je dan kosteloos aan voor het DVC-SI online Tafelgesprek op do. 12 mei via:

https://mailchi.mp/smartindustry/inschrijven-tafelgesprek-12mei

Heb je geen tijd op 12 mei? Registreer je dan toch even kosteloos. Dan sturen we je de link naar de video-opname toe en kun je het gesprek op een ander moment terugkijken.

Heb je een vraag?

Wil je een vraag stellen aan een van de tafelgasten over Cyberweerbaarheid & Operational Technology? E-mail deze naar: John den Ridder (j.denridder@rewin.nl) of deel jouw vraag in de live-chat tijdens het Tafelgesprek op 12 mei.

Event details

Datum, tijd: 12 mei 2022, 12:00 - 13:00
Kosten: Gratis
Doelgroep: Ondernemers in de maakindustrie
Website: mailchi.mp/smartindustry/inschrijven-tafelgesprek-12mei

Contactpersoon

Voor vragen, of meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

Foto contactpersoon
Naam: John den Ridder
Functie: Programmamanager HighTech Maintenance
E-mail: j.denridder@rewin.nl

Andere events