Het geheim van de smid: hoe je jouw unieke werkwijze kunt beschermen

8 jun 2022
Webinar
online, 10:00 - 11:30
Smart Industry

Veel bedrijven hebben specifieke vakkennis in huis waarmee ze een voorsprong hebben op anderen. Maar hoe kun je die het beste beschermen?  Vanuit Teqnow hebben we aan Octrooicentrum Nederland gevraagd om te vertellen over de mogelijkheden. 

In dit praktische webinar vertelt Yp Kroon van Octrooicentrum Nederland alles over bedrijfsgeheimen. Wat zijn dat eigenlijk precies, bedrijfsgeheimen? En welke maatregelen moet je als bedrijf nemen om vertrouwelijke informatie als bedrijfsgeheim te kunnen aanwijzen? Handig om te weten, zeker als je wilt gaan samenwerken met andere partijen. Wat vertel je wel en niet aan je nieuwe samenwerkingspartner, en tegen welke voorwaarden? 

In het webinar is er ook aandacht voor octrooien. Een octrooi kun je beschouwen als de tegenhanger van een bedrijfsgeheim: de (technische) informatie uit octrooien wordt namelijk na verloop van tijd automatisch openbaar gemaakt. Daar kun je als ondernemer trouwens flink je voordeel mee doen. Yp Kroon vertelt je precies hoe dat in elkaar zit. 

Event details

Datum, tijd: 8 jun 2022, 10:00 - 11:30
Website: teqnow.nl/agenda/webinar-het-geheim-van-de-smid

Andere events